Ska jag vinna på Triss så jag kan fixa min kropp!!???

Åh, vad jobbigt det är när man sitter och är osäker på sig själv och precis har börjat komma till tåls med att okej, man är nog inte så dålig som man tror – och så kommer en otroligt vacker människa in och sätter sig mitt emot en. Det är lite som ett slag i ansiktet faktiskt, när man åter igen sjunker ned i det där dåliga måendet… Speciellt när vissa grejer som gör människan så vacker är sånt som man inte kan göra något åt på sig själv – vikten försöker jag ju med och lyckas faktiskt ganska bra med, men typ ansiktsdragen är ju som de är om man inte ska plastikoperera sig liksom…

Hm, ibland funderar man på om man inte skulle ta och bara fixa kroppen på medicinsk väg istället. Men om man vann en massa pengar så skulle man ju i och för sig inte direkt vilja lägga pengarna på det, så det är ju liksom dömt att misslyckas ändå. Nej, lyckades jag vinna något så skulle det få gå till en resa eller liksom att må bra själv.

Jag hade faktiskt tänkt att jag skulle spela lite på den välkända lotten triss nu, eftersom det till och med går att spela triss via internet! Jag tycker att det ofta blir väldigt skräpigt och dåligt när man ska skrapa riktiga lotter men kan man göra det över nätet och ha samma eller till och med bättre vinstchans så är det ju fantastiskt! Jag blev riktigt glad när jag hittade den sidan faktiskt just av den anledningen, plus att jag ju verkligen gillar triss väldigt mycket så det är kul att kunna spela lite när man vill och har lust och inte bara när man har en lott. Eller vad säger ni om den saken?

Post a Comment